Bine ati venit pe Indiggo!

Retur produse

Returnarea produselor?

Clientul are dreptul sa ne notifice in scris ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

-Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Taxa de retur este in valoare de 19.9 lei.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Bine de stiut dacă alegi rambursarea sumei plătite la cumpărare:

-Banii vor fi returnati în contul specificat de tine în formularul de retur sau pe card, dacă ai plătit online;

-Banii vor fi vizibili în contul tau pe cardul tau în maximum 14 zile calendaristice;

Daca ai cont de client, pasii necesari returnarii produsului le gasesti in sectiunea Retur Marfa.

In cazul in care nu ai cont creat, te rugam sa urmezi instriuctiunile primite pe email in momentul plasarii comenzii sau sa iti creezi un cont pentru a returna usor si rapid.

Abonare
La
Newsletter
Te poti dezabona in orice moment. Pentru aceasta te rugam sa folosesti informatiile noastre de contact din nota legala.